Gas is een belangrijke energiebron in Noordwest-Europa. Om gas veilig en betrouwbaar bij de eindverbruiker te krijgen, beschikken wij over een hoogwaardig gastransportnet. Voor een ongestoorde gaslevering is het van belang dat het netwerk altijd in een uitstekende conditie is. Daarom voeren we dagelijks beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit en houden we ons ook bezig met nieuwbouw van het gastransportnet. Elke dag zijn wij wel ergens in Nederland aan het werk. Gezien de omvang van al onze activiteiten is het onmogelijk ze allemaal te noemen. Daarom geven we op deze site een zo goed mogelijk overzicht van de werkzaamheden in Nederland waar u mogelijk iets van kunt merken.

Bouwen aan een betrouwbaar transportnetwerk

Onderhoud aan regionale gastransportleidingen

Renovatie regionaal gastransportnet

Renovatie gastransportnet: afsluiterschema's

Renovatie gastransportnet: gasontvangstations

Installaties Installaties Meer informatie

Installaties

Gasunie beheert diverse bestaande installaties en bouwt verder aan nieuwe infrastructuur. Klik op het icoon op de kaart om te zien welke werkzaamheden Gasunie uitvoert.

Sluiten
Leidingaanleg Leidingaanleg Meer informatie

Leidingaanleg

Gasunie legt op diverse plaatsen nieuwe leidinginfrastructuur aan. Klik op het icoon op de kaart om te zien welke werkzaamheden Gasunie uitvoert.

Disclaimer: Locatiebepaling is niet exact. Het betreft een grafische weergave.

Sluiten
Werkzaamheden Werkzaamheden Meer informatie

Werkzaamheden

Gasunie onderhoudt haar netwerk voortdurend. Klik op het icoon op de kaart om te zien welke werkzaamheden Gasunie uitvoert.

Sluiten

Overzicht van actuele werkzaamheden

Wat
Waar
Wanneer

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen

Online onderzoek

Wij kunnen uw advies gebruiken

We willen onze website verbeteren en daarbij kunnen we uw advies goed gebruiken. U kunt ons helpen door drie vragen over uw bezoek aan gasunie.nl te beantwoorden.

 • Bedankt voor uw advies. We gebruiken uw advies om in de eerste helft van 2016 een verbeterde website te lanceren.

 • Vraag
  1
  van 3
  Nee, bedankt
  Voltooien
  Afsluiten