Waarschuwing: Duitstalige phishing mail in omloop

21 juli 2015 - Op dit moment circuleren er Duitstalige e-mails die ogenschijnlijk door een Gasunie-medewerker zijn verzonden. In de mail wordt gevraagd om de openstaande posten door te geven met als reden dat er bij Gasunie een virus is binnengekomen waardoor de contractgegevens verloren zijn gegaan. Deze e-mails zijn echter niet afkomstig van Gasunie. We verzoeken u dan ook dringend de e-mail niet te beantwoorden.
Voorts raden wij u aan deze e-mail(s) direct te verwijderen uit uw inbox en ook uit uw map “Verwijderde items” of "Prullenbak".
Mocht u twijfelen, neemt u dan vooral contact op met uw contactpersoon bij Gasunie.


Hier treft u de laatste versie van onze algemene inkoopvoorwaarden aan. Op alle opdrachten van de N.V. Nederlandse Gasunie en aan haar gelieerde ondernemingen zijn deze voorwaarden van toepassing, zoals ook vermeld in onze offerteaanvraag en de bestelbrief.

Leveranciersondersteuning

Inhoudelijk

Ik heb een technische vraag over een gegunde opdracht

Vraag uw opdrachtgever of zie uw opdracht voor details

Commercieel

Ik heb een vraag over de tender, het contract etc.

Uw inkoper of (050) 521 2241
procurementsupport@gasunie.nl

Financieel

Ik heb een vraag over facturering

Factuurafhandeling 
(050) 521 1017
factuurafhandeling@gasunie.nl

Account

Ik heb een vraag over ons Ariba-account

Ariba Helpdesk 
0800 0200 582
https://knowledge.ariba.com/help

Normalisatie & standaardisatie

Vanuit het oogpunt van veiligheid gezondheid en milieu verwachten wij van onze leveranciers dat zij zich houden aan onze (internationaal erkende) normen.

Meer informatie

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen