Bart Jan Hoevers benoemd tot nieuwe directeur Gasunie Transport Services (GTS)

Groningen

Bart Jan Hoevers (1971) is benoemd tot directeur van landelijk gasnetbeheerder Gasunie Transport Services (GTS). Hij volgt Annie Krist op, die eerder dit jaar CEO van gashandelsbedrijf GasTerra is geworden. Hoevers treedt ook toe tot de Raad van Bestuur van Gasunie. De benoeming is goedgekeurd door de minister van Financiën, aandeelhouder van Gasunie, en gaat op 1 september in.

Bart Jan Hoevers startte zijn carrière in 1996 bij De Nederlandsche Bank. Van 2001 tot 2007 werkte hij voor het Ministerie van Financiën (aandachtsgebied staatsdeelnemingen). In 2007 maakte hij de overstap naar Gasunie, waar hij diverse managementfuncties bekleedde. In zijn recente functie als manager Planning & Netwerkontwikkeling was hij ook lid van het managementteam van GTS.

Hoevers studeerde monetaire economie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen.

Deel deze pagina:

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen