Benoeming directie Gasunie Deutschland

Hannover | persbericht

Gasunie Deutschland GmbH & Co. KG* heeft met ingang van 1 juli 2008 de gastransportactiviteiten van BEB Transport GmbH en het ExxonMobil-netwerk EMFG overgenomen. De Raad van Bestuur van N.V. Nederlandse Gasunie heeft Jens Schumann en Hans Coenen benoemd tot directie van Gasunie’s nieuwe business unit in Duitsland.

Jens Schumann en Hans Coenen hebben eindverantwoordelijkheid voor Gasunie Deutschland. Jens Schumann wordt algemeen directeur van Gasunie Deutschland. Zijn focus zal verder uitgaan naar marketing, sales en (technical) operations. Hans Coenen wordt financieel directeur met als aandachtsgebieden Finance, Business Support (HR, Legal, ICT) en de integratie van de Duitse activiteiten, inclusief Business Development, binnen de Gasunie strategie.

Jens Schumann startte zijn loopbaan bij BEB in 1991. Hij bekleedde diverse posities binnen BEB Controlling, Gas Sales en Infrastructure. Zijn laatste functie bij BEB was directeur Marketing, Analysis & Concepts.

Hans Coenen begon zijn carrière bij N.V. Nederlandse Gasunie in 1990. In 2006 werd hij benoemd tot manager van de afdeling Business Development. Daarvoor was Hans Coenen werkzaam op de commerciële afdeling en heeft hij diverse financiële functies gehad.

* Voorlopig, totdat de bedrijfsnaam in het Handelsregister is ingeschreven, is de huidige bedrijfsnaam BEB Transport GmbH van toepassing.

Voor meer info: pers@gasunie.nl

Deel deze pagina:

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen