Benoemingen Raad van Commissarissen Gasunie

Groningen

Met ingang van 1 oktober 2014 is de heer Dirk Jan van den Berg (1953) benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van de N.V. Nederlandse Gasunie (Gasunie). Hij is sinds 2008 werkzaam als voorzitter van het College van Bestuur van de Technische Universiteit Delft. Daarvoor was hij onder meer werkzaam als ambassadeur van Nederland in China en Mongolië (2005 - 2008) en als Permanente Vertegenwoordiger van Nederland bij de Verenigde Naties in New York (2001 - 2005). Vanaf 1992 tot 2001 heeft de heer Van den Berg de functie van secretaris-generaal bij het ministerie van Buitenlandse Zaken vervuld. Daarvoor bekleedde hij verschillende functies bij het ministerie van Economische Zaken.

Per dezelfde datum is de heer Rinse de Jong benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van Gasunie. Hij was sinds 1 mei 2013 interim-voorzitter.

Met de komst van de heer Van den Berg bestaat de Raad van Commissarissen van Gasunie uit zes leden, te weten:

R. de Jong RA (Rinse), voorzitter

Drs. D.J. van den Berg (Dirk Jan)

Mr. M.M. Jonk (Martika)

Drs. M.J. Poots-Bijl (Jolanda)

Dr. W.J.A.H. Schoeber (Willem)

Ir. J.P.H.J. Vermeire (Jean)

Deel deze pagina:

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen