De heer Branko Pokorny volgt de heer Ulco Vermeulen op als Managing Director van Gate terminal

Rotterdam | persbericht

N.V. Nederlandse Gasunie (Gasunie) en Koninklijke Vopak (Vopak), strategische partners in Gate terminal, maken bekend dat de aandeelhouders van Gate terminal de heer Branko Pokorny hebben benoemd tot Managing Director van Gate terminal BV. Op 1 oktober 2008 volgt hij de heer Ulco Vermeulen op die terugkeert naar Gasunie als Director of Business Development. De heer Pokorny wordt als Managing Director verantwoordelijk voor de verdere bouw en ontwikkeling van Gate terminal, de eerste onafhankelijke LNG import terminal in aanbouw in Nederland. Hij heeft veel ervaring in het managen van grootschalige projecten in de energiesector. Hij was hiervoor onder andere werkzaam als Concession & Project Director bij Elyo East London Energy, onderdeel van Suez Energy Services en als General Manager bij Fabricom GTI International Operations.

De heer Vermeulen is daarnaast benoemd tot Managing Director van Gate Terminal Management BV. Dit is de managing partner van Gate terminal BV. De heer Dirk van Slooten van Vopak blijft de andere Managing Director van Gate Terminal Management BV.

Voor meer info: pers@gasunie.nl

Deel deze pagina:

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen