Gasunie en FNV bereiken principeakkoord

Groningen

Gasunie en FNV Bondgenoten zijn afgelopen woensdag tijdens onderhandelingen, die op initiatief van Gasunie plaatsvonden, tot een principeakkoord gekomen. Daarmee is de weg nu vrij voor het afsluiten van een definitieve CAO.

Gasunie en FNV waren het eerder al eens over o.a. de looptijd van 12 maanden, een structurele loonsverhoging van 3,5% en een eenmalige uitkering van 0,5% van het brutosalaris. Daaraan zijn nu onder meer toegevoegd de optie voor medewerkers in de salarisschalen 70, 75 en 80 om uit de CAO te treden, de vaststelling van een minimumbedrag van 250 euro voor de eerder al geboden eenmalige uitkering van 0,5% van het brutosalaris en de toezegging dat de systematiek van de huidige wachtdiensttoeslag zal worden aangepast. Ook gaan we gespreksrondes in het veld organiseren om eventuele knelpunten in kaart te brengen.

Deel deze pagina:

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen