Gasunie ondersteunt campagne Veilig Verkeer Nederland

Groningen

Op initiatief van de rijksoverheid is Veilig Verkeer Nederland (VVN) maandag 17 oktober 2011 gestart met een landelijke campagne om de verkeersveiligheid te bevorderen. Onder het motto 'Een beetje chauffeur laat zich niet afleiden’ wijst VVN op de risico’s van het gebruik van elektronische apparatuur tijdens het rijden. De campagne van VVN past prima bij het veiligheidsbeleid van Gasunie en daarom hebben wij ons als partner bij de campagne van VVN aangesloten.

Het veiligheidsbeleid van Gasunie is erop gericht dat alle medewerkers aan het eind van de dag weer gezond naar huis gaan. Een belangrijk onderdeel van ons beleid is veiligheid in het verkeer. Al sinds vele jaren is een gouden regel bij ons dat het verboden is mobiel te bellen tijdens het autorijden, ook handsfree. Dit beleid hebben we in onze Gedragscode opgenomen.
Elke actie die bijdraagt aan de bevordering van de veilige deelname aan het verkeer ondersteunen wij dan ook van harte.

Deel deze pagina:

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen