Gasunie steunt het Glazen Huis met 20.000 euro

Groningen

Medewerkers van Gasunie hebben met een inzamelingsactie een mooi bedrag opgehaald voor het Glazen Huis. Voor deze actie gebruikten zij een replica van de bekende markeringspaal van Gasunie. In totaal zal Gasunie €20.000,- doneren aan het initiatief, dat zich dit jaar inzet voor de bestrijding van malaria. 3FM Serious Request werkt voor deze acties samen met het Rode Kruis.

Inzamelingsactie
De bekende markeringspaal van Gasunie is de afgelopen weken het hele land doorgegaan om geld in te zamelen. Daarnaast is Gasunie als ambassadeur van Groningen ook sponsor van het Glazen Huis. Het totale bedrag van € 20.000,- zal in de paal worden aangeboden aan 3FM Serious Request.

3FM Serious Request
Dit jaar staat het Glazen Huis van 3FM Serious Request op de Grote Markt in Groningen. Van 18 tot en met 24 december 2009 zitten drie dj’s van radiozender 3FM opgesloten in een glazen huis. Gedurende die periode eten ze niet, wel draaien ze dag en nacht, in ruil voor een donatie, verzoeknummers voor luisteraars. Het geld dat ze hiermee ophalen, aangevuld met donaties uit het hele land, gaat naar het goede doel.
 

Gasunie collectepaal Gasunie collectepaal

Deel deze pagina:

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen