Open Dag Gasunie-installatie Ommen op 6 juni 2009

Groningen

Op zaterdag 6 juni 2009 organiseert Gasunie van 13.30 tot 16.30 uur een Open Dag op Gasunie-installatie Ommen aan de Vilsterse Allee 11a te Ommen.

40 jaar Gasunie Ommen
De aanleiding voor deze dag is het 40-jarig bestaan van onze installatie in Ommen. De opening werd destijds verricht door prins Bernhard. Daarnaast is het 20 jaar geleden dat prins Claus de officiële openingshandeling verrichtte van de stikstofinstallatie op het terrein. Kortom: Gasunie Ommen is dit jaar twee keer jarig. En dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

Programma
Door de enorme belangstelling voor deze Open Dag van Gasunie installatie Ommen is inmiddels het maximaal aantal aanmeldingen bereikt. Het is daarom niet meer mogelijk om u aan te melden voor deze dag.

Na een kopje koffie en/of thee kunnen bezoekers van de Open Dag op verschillende manieren kennismaken met Gasunie en haar activiteiten en met installatie Ommen in het bijzonder. Bijvoorbeeld door de informatiebus van Gasunie te bezoeken, de nieuwste Gasunie-film ‘Bouwen aan een betrouwbaar netwerk’ te bekijken. Ook kunnen zij op de foto bij een gasturbine en pijpleiding van Gasunie en een rondrit maken over de locatie. Tijdens de Open Dag staan medewerkers van Gasunie klaar om uitleg te geven over de installatie en de werkzaamheden van Gasunie.

Spelregels
Voor Gasunie staat veiligheid altijd voorop. Houdt u er daarom rekening mee dat er op locaties van Gasunie specifieke veiligheidsmaatregelen gelden, die ook op u van toepassing kunnen zijn. Zo is het (uiteraard) verboden om te roken en zullen er delen van het terrein niet toegankelijk zijn voor bezoekers. Wij verzoeken u vooraf deze maatregelen te respecteren. De belangrijkste spelregels:

  • Zorgt u er voor dat u een geldig legitimatiebewijs meeneemt.
  • Voor bezoekers van de Open Dag geldt een minimumleeftijd van 10 jaar.
  • Kom – gezien de verwachte belangstelling – bij voorkeur op de fiets.

Deel deze pagina:

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen