Open dag Gasunie Ravenstein op 9 oktober 2010

Op zaterdag 9 oktober a.s. organiseert Gasunie de Open Dag van Gasunie-installatie Ravenstein aan de Ganzenweg 10 in Ravenstein. Tussen 10.00 – 15.00 uur kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen op onze installatie en kennismaken met Gasunie en haar activiteiten. Met meer dan 750 aanmeldingen is de open Dag inmiddels ‘volgeboekt’. Aanmelden is niet meer mogelijk.

40 jaar Gasunie Ravenstein
De aanleiding voor deze dag is het 40-jarig bestaan van onze installatie in Ravenstein. De ingebruikname van deze installatie maakte onderdeel uit van de opbouw van het transportnetwerk van Gasunie en betekende een nieuw energietijdperk in Noordwest Europa.
Gasunie Ravenstein is dus jarig en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

Wanneer: zaterdag 9 oktober 2010
Hoe laat: van 10.00 – 15.00 uur
Waar: Gasunie Ravenstein, Bulk te Ravenstein (tijdelijke ingang)

Programma
Tijdens de Open Dag kunt u op verschillende manieren kennismaken met Gasunie en haar activiteiten en met installatie Ravenstein in het bijzonder. 
Maak een ‘site-visit’ op de locatie, bekijk de installaties van dichtbij en bezoek de verschillende informatiestands van Gasunie. Ook kunt u de Gasunie-film ‘Bouwen aan een betrouwbaar netwerk’ bekijken. Tijdens de Open Dag staan medewerkers van Gasunie voor u klaar om uitleg te geven over de installatie en de werkzaamheden van Gasunie.
Spelregels
Voor Gasunie staat veiligheid altijd voorop. Houdt u er daarom rekening mee dat er op locaties van Gasunie specifieke veiligheidsmaatregelen gelden, die ook op u van toepassing kunnen zijn. Zo is het (uiteraard) verboden om te roken en zullen er delen van het terrein niet toegankelijk zijn voor bezoekers. Wij verzoeken u vooraf deze maatregelen te respecteren.

De belangrijkste spelregels:

 • Zorgt u er voor dat u een geldig legitimatiebewijs meeneemt.
 • Kom – gezien de verwachte belangstelling – bij voorkeur op de fiets.

Routebeschrijving naar zuidingang (Bulk te Ravenstein)

Speciaal voor de open dag op zaterdag 9 oktober zal gebruik worden gemaakt van de zuidingang van de locatie aan de Bulk in plaats van de hoofdingang aan de Ganzenweg. Let op: De straat Bulk ten zuiden van de installatie zal op zaterdag 9 oktober alleen vanuit westelijke richting bereikbaar zijn (zie plattegrondje).

Automobilisten vanaf de A50 zuidelijk richting:

 1. A50
 2. Neem afslag 17-Ravenstein naar N277 richting Herpen (400 m)
 3. Sla rechtsaf bij Erfsestraat (borden naar Herpen) (700 m)
 4. Neem op de rotonde de 3e afslag naar Bulk (800 m)
 5. Gasunie Ravenstein

Automobilisten vanaf A50 noordelijke richting:

 1. A50
 2. Neem afslag 17-Ravenstein en voeg in op de N277 richting Herpen/Schaijk (350 m)
 3. Flauwe bocht naar rechts om op de N277 te blijven (borden naar Herpen/Schaijk) (450 m)
 4. Neem de 1e afslag rechts, de Erfsestraat/N277 op (borden naar Nijmegen/Herpen).
  Ga verder op de Erfsestraat (1,0 km)
 5. Neem op de rotonde de 3e afslag naar Bulk (800 m)
 6. Gasunie Ravenstein

Deel deze pagina:

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen