Paul van Gelder vertrekt als topman van Gasunie

Groningen | persbericht

De voorzitter van de Raad van Commissarissen van N.V. Nederlandse Gasunie, Rinse de Jong, deelt mee dat Paul van Gelder, CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur, per 1 september 2013 het bedrijf gaat verlaten.

“Wij respecteren het besluit van Paul. De afgelopen drie jaar heeft hij het bedrijf door een roerige periode geleid, waarbij het met succes een transformatie heeft doorgemaakt. Gasunie staat er thans operationeel en financieel sterk voor. De Raad van Commissarissen is hem daar zeer erkentelijk voor en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière.”

Paul van Gelder: “Gasunie is een uniek bedrijf met zeer professionele medewerkers. Het was een eer om dit bedrijf te mogen leiden en elke dag weer te kunnen bijdragen aan een veilige en betrouwbare
energievoorziening in Nederland en Duitsland, een van de belangrijkste pijlers van onze samenleving en economie. Ik ben ervan overtuigd dat Gasunie verder een cruciale bijdrage zal blijven leveren aan een energiemix, die niet alleen schoner is maar ook betaalbaar blijft.”

Het zoeken naar een opvolger voor Paul van Gelder is inmiddels gestart.

Deel deze pagina:

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen