Werkzaamheden Gasunie nabij Legmeerdijk, Amstelveen

Groningen

Gasunie is voornemens om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan haar gastransportleiding nabij de Legmeerdijk in Amstelveen. De werkzaamheden zullen plaatsvinden vanaf maandag 25 mei a.s. en duren naar verwachting circa 5 weken.

Tijdens de werkzaamheden zal de Legmeerdijk in zijn geheel worden afgesloten voor al het verkeer. Ter plekke wordt een omleidingsroute aangegeven.
Voor reizigers van Connexxion: van 25 mei tot en met 3 juli 2009 rijdt buslijn 171 om via Salamander en Noorddammerweg. De halte Schinkeldijkje komt in deze periode te vervallen en in Salamander komt een tijdelijke halte.

Wanneer u vragen heeft over deze werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Gasunie via telefoonnummer (0182) 62 33 33 of een e-mail sturen naar communicatie@gasunie.nl.

Deel deze pagina:

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen