Werkzaamheden Willem de Zwijgerlaan gemeente Leiden

Groningen

Binnenkort start de gemeente Leiden de herinrichting van de Willem de Zwijgerlaan. Op deze locatie ligt momenteel nog een gastransportleiding van Gasunie. Gasunie gaat deze verleggen en de oude leiding vervangen. Het werk wordt uitgevoerd van april tot en met eind juli.

Gedurende de werkzaamheden wordt de noordelijke rijstrook van de Willem de Zwijgerlaan ter hoogte van de Kooilaan afgesloten voor het verkeer. Er blijft één rijstrook beschikbaar voor het doorgaande verkeer. De parallelweg ten noorden van de Willem de Zwijgerlaan wordt op twee locaties gedurende de werkzaamheden afgesloten. Aanwonenden kunnen hun woning bereiken via een omleidingsroute.
Fietsers die gebruik maken van de parallelweg worden vanaf de IJsselmeerlaan tot aan de Gooimeerlaan omgeleid.

Meer informatie over de werkzaamheden van de gemeente Leiden aan de Willem de Zwijgerlaan vindt u op www.leiden.nl/willemdezwijgerlaan. Over de werkzaamheden van Gasunie kunt u contact opnemen met de afdeling Grondzaken van Gasunie: (0182) 62 34 24.

Deel deze pagina:

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen