René Oudejans is lid van de Raad van Bestuur en Chief Financial Officer van Gasunie.

René Oudejans begon zijn carrière bij Coopers & Lybrand, nadat hij de HEAO had afgerond. Hij voltooide zijn NIVRA-opleiding in 1991 en verliet Coopers & Lybrand in 1995 als Senior Manager. In dat jaar begon hij als Senior Internal Auditor in de telecomsector, bij Unisource Group. Via diverse functies nam hij daar als Corporate Contoller in 2000 afscheid. Daarna werkte hij een korte periode voor Global Crossing, eveneens als Corporate Controller. In 2001 nam hij de functie Finance Director mainland Europe aan bij het bedrijf Cable & Wireless Global Europe.
In 2003 maakte hij de overstap naar de energiewereld. Tussen 2003 en 2008 was hij o.a. Director Corporate Finance & Control bij Essent. Daarna werkte hij als CFO bij Enexis. Hij was tevens statutair directeur van dit bedrijf.

Vanaf 1 oktober 2012 is René Oudejans CFO bij Gasunie.

René Oudejans
René Oudejans Lid Raad van Bestuur en CFO

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen