Hi, mijn naam is Sebastiaan Gerards en ik werk sinds september 2012 bij Gasunie als Business Intelligence ontwikkelaar/beheerder.

Waarom ben je ooit begonnen bij Gasunie?

Er was vraag naar Business Intelligence ontwikkelaars, testers en functionele consultants allen met focus op Microsoft Business Intelligence en aangezien ik hierin afgestudeerd ben en Gasunie mij een interessant bedrijf leek heb ik gesolliciteerd. Ik ben gestart als Business Intelligence ontwikkelaar.

Wat maakt Gasunie zo’n leuk bedrijf om voor te werken?

Gasunie is een leuk bedrijf omdat de diversiteit in werkzaamheden enorm breed is, er wordt gewerkt met en aan nieuwe technologie, eigen inbreng wordt gewaardeerd en de teams waarin gewerkt worden zijn erg variërend. Verder is er een leuke sfeer binnen het team en zijn er in overleg veel mogelijkheden.

Wat doe je in huidige functie?

Ik ben momenteel onderdeel van het BI beheerteam waarbij ik mij bezig houdt met de instandhouding van bestaande applicaties, zoals dagelijkse controles, uitzoeken en verhelpen incidenten, verbeteren bestaande applicaties, in samenspraak met klant wensen doornemen en doorvoeren. Daarnaast werk ik aan 2 projecten waar ik zowel functioneel als technische werkzaamheden uitvoer. 

Wat zijn de vervolgmogelijkheden bij Gasunie?

Binnen Gasunie zijn genoeg mogelijkheden. Allereerst binnen het team zou je al meerdere rollen kunnen vervullen, denk aan functioneel, technisch, teamlead, projectleider. Daarnaast zou je ook buiten BI aan het werk kunnen. Niet volledig BI gerelateerd misschien maar wel als informatie analist, als CRM consultant als C# programmeur of als functionele consultant.

Kan je iets vertellen over de afdeling waar je werkt? Hoe zijn bijvoorbeeld de collega’s en aan wat voor soort projecten werk je?

Ik werk op de afdeling IBI. Deze bestaat uit circa 20 mensen waarvan 5 beheerders, 1 manager, 1 architect, 3 testers, 3 functionele consultants en de rest technische consultants. Dit team is een samenstelling van zowel interne mensen als externe consultants. Momenteel werk ik aan een project welke betrekking heeft op de aansturing van het gastransport. De aansturing van het gastransport wordt aangepast en  dit heeft consequenties op bestaande applicaties.

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen