Vlamboyant is een dynamische club met veel ideeën, creativiteit en ambitie.

Wat is Vlamboyant?

Vlamboyant is een actief netwerk van jonge en enthousiaste Gasunie-medewerkers die betrokken willen zijn bij zaken in en rondom Gasunie. Vlamboyant is een discussieplatform om ervaring en ideeën uit te wisselen en jouw kritische blik verder te ontwikkelen. Het biedt je de gelegenheid om jouw kennis van Gasunie te verdiepen en jouw blik op de gaswereld te verruimen. Daarnaast geeft Vlamboyant je, op een ongedwongen manier, de mogelijkheid om je netwerk binnen en buiten Gasunie te vergroten.

Wat doet Vlamboyant voor jou?

Vlamboyant organiseert jaarlijks een mix van activiteiten, waarbij je kunt denken aan een excursie naar een installatie, lezingen met zowel sprekers van binnen als van buiten de organisatie, borrels, workshops en een jaarlijks evenement.
Ook sluit Vlamboyant regelmatig aan bij activiteiten van jonge netwerken van andere bedrijven. Vlamboyant biedt je een gevarieerd, leerzaam, gezellig en spannend scala aan activiteiten.

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen