HR adviseur – Human Resource Management

Werken bij Gasunie? Dit houdt voor mij ondermeer in werken binnen een professionele organisatie met hoge kwaliteitsnormen, betrokken en trotse medewerkers en inspirerende collega’s.

Gasunie is overal en dat maakt het zo leuk om erover te vertellen en er te werken. Energievraagstukken kom je vaak tegen in het nieuws en hebben meestal een raakvlak met onze organisatie. Vanuit de afdeling HR gaan we de uitdaging aan de business zodanig te ondersteunen dat zij nog beter in staat is haar organisatiedoelstellingen te bereiken.

Gasunie is een kennisintensieve organisatie waarin medewerkers een cruciale rol spelen. Het is daarom belangrijk dat medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen om hun doelen te bereiken. Wat ik de laatste jaren heb gezien is dat Gasunie aan het veranderen is. Zowel de externe omgeving, als ook de interne structuur en de cultuur. Dit vraagt flexibiliteit van de organisatie en van de medewerker. Wij zorgen ervoor dat de juiste medewerker op de juiste plek zit. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst.

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen