Coördinator capaciteitsplanning RTL - System Design and RTL planning

Wat heb ik gewonnen met werken bij de Gasunie? Een simpele vraag die niet eenvoudig te beantwoorden is. Gasunie is op de eerste plaats een dynamisch en ondernemend bedrijf met boeiende banen. Het heeft een multinationaal karakter, met de charme van een lokaal bedrijf. En de collegialiteit tussen de medewerkers is bijzonder hoog te noemen.

Ik zorg ervoor dat de capaciteit van ons transportsysteem aan de maat is door dat voortdurend te toetsen aan de vraag. Het gas moet immers blijven stromen, ook wanneer de vraag groot is. Daarbij staan de belangen van onze klanten onafgebroken op ons netvlies. Wanneer er knelpunten ontstaan in het netwerk, dan zorg ik ervoor dat deze worden opgelost. Mocht het betekenen dat er geïnvesteerd moet worden in ons netwerk, dan neem ik zelf de projectleiderrol op me. Mijn functie is strategisch, maar ook zeer concreet en praktijkgericht.

Het mooie van het werken bij Gasunie is, dat er volop kansen zijn om door te groeien binnen het bedrijf. Gasunie hecht grote waarde aan het opleiden en ontwikkelen van medewerkers en steunt de medewerkers bij hun loopbaanontwikkeling.

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen