Projectleider – ICT projects

Bij de IT-afdeling bedienen we de gehele organisatie van ICT-oplossingen. Ruim 100 Gasunie-medewerkers zijn dagelijks bezig met het beheren van alle netwerk- en applicatie-infrastructuur van Gasunie en het uitvoeren van opdrachten voor onze Business Units. Je zou het misschien niet denken, maar bij ons primaire proces - het gastransport - worden veel IT-applicaties gebruikt. Een aantal daarvan hebben we speciaal intern ontwikkeld.

Onze projecten zijn divers en talrijk: zo bouwen of implementeren we tools voor procesondersteuning, werken we aan het mogelijk maken van efficiencyverbeteringen, maar maken we bijvoorbeeld ook systemen (steeds opnieuw) geschikt voor het voldoen aan regelmatig wijzigende of aanvullende wet- en regelgeving. Mooie uitdagingen voor een projectleider! En dan niet alleen in projectmatige, maar voor mij ook in persoonlijke zin. Gasunie stimuleert me om het beste uit mezelf te halen en heeft mij in positieve zin verder gevormd als projectleider. Stil zit je hier werkelijk nooit: er valt steeds genoeg te ondernemen, te leren en te ontdekken.

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen