Communicatieadviseur/woordvoerder – Corporate Communicatie

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de energiewereld. Het speelveld is steeds internationaler geworden, de concurrentie binnen Europa wordt steeds groter, wet- en regelgeving scheppen voortdurend nieuwe kaders, de ontwikkeling van innovatieve technologie schrijdt voort en er wordt hard gewerkt aan de transitie naar een duurzame energievoorziening. We willen als bedrijf een belangrijke positie innemen in deze dynamische omgeving, en dat stelt ons voor steeds nieuwe uitdagingen. En dat geldt ook voor onze medewerkers, die daarin willen meegroeien. Communicatie speelt daarin als discipline natuurlijk een belangrijke rol. Maar communiceren is geen taak van de communicatieafdeling alleen, het is een verantwoordelijkheid van de hele organisatie. Daarom begeleiden wij ons management over hoe ze met deze veranderingen om moeten gaan en hun medewerkers hierin kunnen begeleiden.

Niet alleen wij, maar ook de media vinden energie een belangrijk thema. Woordvoering is daarom een leuk, en soms heel uitdagend onderdeel van het werk van een communicatieadviseur. We staan als bedrijf midden in de samenleving en hebben een verantwoordelijke taak. Iedereen kijkt mee naar onze activiteiten, die overal in het land plaatsvinden. Een goede relatie met onze omgeving vinden we van groot belang. We besteden daar dus ook veel aandacht aan.

Wat mijn werk zo leuk maakt? Zonder overdrijven: eigenlijk alles. Ik werk in een spannende omgeving waarin continu veranderingen plaatsvinden en waar geen dag hetzelfde is. Waar je als medewerker de kans en ruimte krijgt om initiatieven te nemen. Waarin veel van je wordt gevraagd, maar waar je ook veel terugkrijgt. En dat doe ik met 1.700 gedreven collega’s. Wat wil je nog meer?

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen