Senior Coördinator - Corporate Strategy

Zeker in een wereld als die van gasinfrastructuur, die toch door velen wordt gezien als een ‘saaie, oude mannen wereld’ (maar dat absoluut niet is!), is het naast de inhoudelijke uitdaging ook heel interessant om te proberen om een abstract, ‘vaag’ iets als Strategie dynamisch en aantrekkelijk neer te zetten.

De energiewereld is in transitie en Gasunie wil daarin de leidende speler blijven die het altijd geweest is. Daarbij krijgen wij te maken met uitersten. We ontwikkelen een corporate langetermijnvisie op hoofdlijnen en moeten die vervolgens zo concreet mogelijk maken. We houden rekening met veranderingen in onze externe omgeving, maar ook met veranderingen van onze organisatie. Om dit goed te kunnen doen is het van belang dat we weten wat er speelt in de organisatie, maar ook dat we dat aan onze Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen over weten te brengen. We spreken met mensen van de operationele kant van onze business, zoals Operations en Projects, maar ook met collega’s van stafafdelingen zoals juridische zaken en financiën.

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen