Controller - Participations and Business Development

Sinds juni 2008 werk ik als controller bij de unit Participations and Business Development. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de business planning en control cyclus binnen de business unit.

Ik geef inzicht in de financiële positie van de unit. En ik zorg voor informatiebehoefte van de unit, haar dochterondernemingen en de onderliggende afdelingen, zodat het Gasunie-management en de aandeelhouders van de dochters in staat worden gesteld om de juiste beslissingen te nemen. Tevens ben ik sparringpartner en aanspreekpunt voor diverse collega’s.

Naast de interne rapportages, zorg ik voor het opstellen van jaarverslagen, consolidaties, subsidieaanvragen en de facturering van diensten aan de dochters. Gezien de verschillende disciplines in het werk is het belangrijk om te beschikken over de juiste informatiesystemen. Daarom help ik bij het opzetten, implementeren en bewaken van adequate managementinformatiesystemen.

Binnen de unit kan de wereld van dag tot dag heel erg verschillen. Dit kan als gevolg van nieuwe projecten of wijzigingen vanuit de organisatie(s), maar ook omdat we te maken hebben met wet- en regelgeving. Kortom: het is nooit saai. Dit in combinatie met ons leuke team (met gevoel voor humor) maakt dat ik het perfect naar mijn zin heb!

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen