Installatietechnicus E&I

Ik heb voor Gasunie gekozen vanwege de verscheidenheid in techniek die ik zag bij deze functie, en omdat Gasunie bekend staat als goede werkgever. Ik ben Installatietechnicus E&I: dat staat voor Elektro- en Instrumentatietechniek. Bij mijn functie hoort het oplossen van storingen, het onderhouden van de plant, het begeleiden van externe bedrijven en het zorgen voor een veilige werkplek. Het mooie van mijn functie is dat er veel variatie is in de werkzaamheden.

Een van mijn mooiste klussen was het controleren van een veiligheidsklep die 50 meter diep onder de grond zat. Door de druk aan een kant van de klep te verlagen kun je controleren of de klep de juiste werking heeft. Dit soort klussen gebeurt allemaal bij een druk van ongeveer 150 bar. Leuk en uitdagend.

Ik vind Gasunie een fijne werkgever, die kansen biedt voor je ontwikkeling en je laat werken met de nieuwste technieken.

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen