Chef installatie – Operations installaties Maasvlakte

De motor van Gasunie is het gastransport. Dat gastransport wordt onder andere mogelijk gemaakt door de vele duizenden kilometers leiding die in de grond liggen, de compressoren die het gas door de leidingen persen, de mengstations die de verschillende kwaliteiten gas mengen tot de kwaliteit die de klant van ons verwacht. Maar ook door de technici van Gasunie die in heel het land werken. Dat is in een notendop waar de afdeling installaties voor staat.

Eén van de installaties binnen mijn afdeling is ingericht op de pieklevering van gas in extreem koude periodes. Gas is een belangrijke bron van energie, waar de Nederlandse huishoudens en de industrie altijd op vertrouwen. Veiligheid, kwaliteit en leveringszekerheid staan bij ons bedrijf voorop.

We hebben te maken met verschillende invloeden van buiten af, zoals een toezichthouder en wet- en regelgeving. We moeten steeds efficiënter werken, maar we zorgen ervoor dat dit niet ten koste gaat van veiligheid en milieu. De techniek ontwikkelt zich steeds meer en wordt steeds complexer. Dit zijn allemaal zaken waar ik in mijn werkzaamheden als leidinggevende op de Maasvlakte dagelijks mee te maken heb. Het maken van de juiste keuzes met betrekking tot investeringen, onderhoud, ontwikkelingen van personeel en organisatie zijn belangrijke elementen van mijn werk. Een uitdagende functie in een uitdagende omgeving in een uitdagende sector. Stilzitten is geen optie!

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen