Installatietechnicus

Ik heb veel vrijheid in mijn functie. Het onderhoud of project dat ik begeleid, wordt helemaal aan mij toevertrouwd. Ik voer dit zelfstandig of in teamverband uit, met eventuele coaching van mijn coördinator.

Je belangrijkste werkzaamheden als installatietechnicus zijn het uitvoeren van onderhoud aan alle equipment op de installatie, het oplossen van storingen en begeleiden van projecten. Bij het begeleiden van projecten fungeer je als aanspreekpunt voor aannemers en zorg je ervoor dat de veiligheid altijd gewaarborgd blijft tijdens de klus. Veiligheid is bij ons bedrijf zeer belangrijk!

Voordat je met een klus begint, wordt er een werkvergunning uitgeschreven. Daarmee leggen we duidelijke afspraken vast en zorgen we ervoor dat er veilig wordt gewerkt.

Om je kennis als technicus te kunnen vergroten heeft Gasunie een tweejarig leertraject dat je tijdens je werktijd volgt. Dit is een theoretische en praktisch gerichte cursus. De cursussen waar ikzelf veel kennis heb opgedaan, zijn onder andere elektrotechniek en meet- & regeltechniek . Hiervoor krijg je ook officiële diploma’s die landelijk erkend worden. Als je jouw kennis nog verder wilt vergroten, is het mogelijk een opleiding te volgen, zoals bijvoorbeeld een hbo-studie.

Samengevat: je hebt een zeer vrije rol in het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden, die je alleen of in teamverband uitvoert. En dit alles ook nog in een leuke werksfeer!

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen