Public Affairs Manager - International and Regulatory Affairs

Sinds ruim drie jaar ben ik bij Gasunie in dienst als Public Affairs Manager in Den Haag. Ik ben verantwoordelijk voor de belangenbehartiging en het onderhouden van contacten met de Nederlandse overheid. Daarnaast treed ik vaak op als ‘het gezicht’ van Gasunie in Den Haag. Dat betekent dat ik regelmatig contact heb met ambtenaren, politici en belangenbehartigers van brancheorganisaties en andere bedrijven, maar ook dat ik veel moet afstemmen met collega’s over de inhoud van de dossiers. Door mijn werk kom ik met de meeste dossiers in aanraking waarbij Gasunie de overheid tegenkomt. Dat zorgt voor veel afwisseling. Zo ben ik de laatste tijd onder andere bezig geweest met energiebeleid, gaswetgeving, emissies, aanbestedingen en fiscaliteiten.

Naast mijn baan krijg ik van Gasunie ook de kans om mij breder te ontwikkelen. Onlangs heb ik bijvoorbeeld een post doctorale opleiding Energy Finance aan de Erasmus Universiteit gevolgd.

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen