Gasunie biedt studenten mogelijkheden voor een stage of afstudeeropdracht. Dat kan voor diverse studierichtingen en op verschillende niveaus. Volg je een opleiding op het gebied van bijvoorbeeld Engineering, Werktuigbouwkunde, Bedrijfseconomie, (Technische) Bedrijfskunde, ICT, Econometrie of Rechten, dan hebben wij misschien dé stageplek voor jou.

Mogelijkheden

We bieden stage- en afstudeermogelijkheden op mbo-, hbo- en wo-niveau. De meeste stages starten in februari of september, maar ook buiten deze periode kunnen er vacatures geplaatst worden.

Op onze website vind je een overzicht van al onze vacatures. Dit overzicht is actueel en je vindt er de vacatures waarop je kunt reageren.
Vind je hier niet de vacature die je zoekt? Maak dan een kandidaatprofiel voor jezelf aan en in dit profiel een jobalert. Je ontvangt dan per e-mail een overzicht van onze (nieuwe) vacatures.

Contact

Heb je vragen over een stage bij Gasunie, neem dan contact op via stage@gasunie.nl.

Stage-ervaringen

Stage-ervaring Michel Bults - Student Werktuigbouwkunde (mbo)

Michel Bults

Student Werktuigbouwkunde (mbo)

“Als stagiair mag je meelopen met alle werkzaamheden van een installatietechnicus.”

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen