Gasunie biedt studenten mogelijkheden voor een stage of afstudeeropdracht. Dat kan voor diverse studierichtingen en op verschillende niveaus. Volg je een opleiding op het gebied van bijvoorbeeld Engineering, Werktuigbouwkunde, Bedrijfseconomie, (Technische) Bedrijfskunde, ICT, Econometrie of Rechten, dan hebben wij misschien dé stageplek voor jou.

Doe een voorstel

Via een stage of afstudeeropdracht kun je kennismaken met ons bedrijf. Heb je een idee voor een leuke stage? Of heb je een voorstel voor een interessante afstudeeropdracht? We staan open voor creatieve suggesties en komen graag met je in contact. We bieden mogelijkheden op mbo-, hbo- en wo-niveau. De meeste stages starten in februari of september. Beschikbare stageplaatsen worden zo snel mogelijk gevuld, dus neem op tijd contact met ons op.

Project Challenge

Naast de reguliere stageplaatsen starten we eens in de zoveel tijd met een internationaal studentenproject: de Gasunie Project Challenge. Tijdens dit project werkt een team van studenten samen aan een actuele strategische Gasunie Case. Lees meer »

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden van een stage en afstudeeropdracht kun je contact opnemen met onze stage- en afstudeercoördinatoren Marleen de Boer en Paulien van der Maar (stage@gasunie.nl). Stuur ons je CV, vertel welke opleiding je volgt, waarom je een stage of afstudeeropdracht bij ons wilt doen en naar welk onderwerp of welke richting je voorkeur uitgaat.

Stage-ervaringen

Michel Bults

Student Werktuigbouwkunde (mbo)

“Als stagiair mag je meelopen met alle werkzaamheden van een installatietechnicus.”

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen