Naast de reguliere stageplaatsen starten we eens in de zoveel tijd met een internationaal studentenproject: de Gasunie Project Challenge. In de Gasunie Project Challenge werkt een team van interdisciplinaire studenten samen aan een actuele strategische case, bijvoorbeeld een marktonderzoek in Estland, Letland, Litouwen en Polen of een onderzoek naar de toekomstige uitdagingen in de wereld van duurzame energie.

Als deelnemer aan de Gasunie Project Challenge werk je samen met andere studenten afkomstig uit zeer verschillende disciplines en culturen. Je doet samen ervaring op en je leert van elkaar. Een prachtige manier om je carrière te starten en te werken aan je eigen ontwikkeling!

Tatiana Belanova

Studente Nederlands Recht (wo)

“Bij Gasunie heb ik deelgenomen aan het internationale studentenproject ‘Regulation across Europe’. Het project werd begeleid door de afdeling Juridische Zaken, Regulering en Public Affairs. In het kader van dat project heb ik enkele aspecten van het mededingingsrecht in Europa en Rusland (rechtsvergelijkend perspectief) onderzocht. Ook heb ik een seminar over het Russische mededingingsrecht in Moskou bezocht en aan diverse presentaties deelgenomen om een goed inzicht in de ‘gastransportwereld’ te krijgen. Het was ontzettend interessant en leerzaam!”

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen