Stel je de volgende situatie eens voor: jij bent ambitieus en je wilt je carrière graag starten in een uitdagend technisch management traineeship.

Je bent namelijk in 2014, 2015 of 2016 afgestudeerd en je wil graag verder specialiseren, maar dan wel bij voorkeur binnen een bedrijf waar alle disciplines/afdelingen vertegenwoordigd zijn.

Lijkt dit op jouw situatie? Dan hebben we beiden geluk!

We starten in september 2016 namelijk met een traineeship voor ongeveer 6 trainees.

Jij gaat 2 jaar lang in meerdere projecten een vrij zelfstandige en belangrijke rol spelen. Je krijgt in het traineeprogramma daardoor niet alleen de kans om intensief aan jouw competenties te werken, maar je ontwikkelt ook je technische vakkennis en je kwaliteiten als (project)manager.
Het traineeship zorgt voor een gevulde pijplijn aan kwaliteiten, netwerk en ervaring voor een mooie carrière bij Gasunie als (project)manager.

Ken je Gasunie nog niet? Dat is niet erg, we stellen ons graag kort aan je voor.

Waarom bij Gasunie als trainee aan de slag?

Wij zijn Gasunie: één van de grootste gasinfrastructuurbedrijven in Europa en het eerste Europese gastransportbedrijf met een grensoverschrijdend netwerk.
Jaarlijks stroomt ongeveer 125 miljard kubieke meter aardgas door dat netwerk, bijna een kwart van het totale gasverbruik in de Europese Unie.

Bij Gasunie zijn alle disciplines vertegenwoordigd. We hebben bijvoorbeeld een eigen onderhoud afdeling en op alle vlakken engineers en technisch specialisten.

We werken aan en met indrukwekkende techniek: soms door de aantallen assets of de hoogte van de druk (60 bar), soms door de werkwijze (lassen op gasvoerende leidingen) of de omvang en complexiteit van de installaties.

Op dit moment zijn we in transitie en denken we na over vraagstukken als duurzaamheid en duurzame inzetbaarheid. Jij speelt uiteraard een rol tijdens en na deze transitiefase.

Sander Weitkamp

Voormalig trainee

"Het traineeship bij Gasunie was voor mij als sociale techneut de ideale combi tussen techniek en management.”

Nadia Gresnigt

Trainee

"Gasunie is een groot en veelzijdig bedrijf en heeft daardoor veel mogelijkheden. Je hebt de vrijheid om zelf je trainee-opdracht te kiezen.”

Iets voor jou?

Waar ben jij goed in? Om als trainee succesvol te zijn

  • Heb je tussen medio 2014 en medio 2016 een WO studie afgerond. Onze voorkeur gaat uit naar een studie Technische Wetenschappen zoals Werktuigbouwkunde, Electro- of Energietechniek, Technology management, Natuurkunde of Scheikunde. Maar we staan ook open voor andere technische achtergronden.
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed in woord & geschrift. Wanneer je ook Duits spreekt is dit in je voordeel.
  • Heb je laten zien proactief en assertief te zijn, maar ook goed in opdracht te kunnen werken. Je neemt initiatief, hebt gevoel voor verhoudingen en bent communicatief sterk, ook wanneer je met mensen buiten je eigen vakgebied werkt.
  • Ben je een teamplayer die ook goed zelfstandig ergens aan kan werken.

Wat hebben wij je te bieden?

Als technisch trainee volg je een speciaal programma en werk je in die 2 jaar intensief aan je eigen ontwikkeling. Zo begeleidt een persoonlijke coach je en volg je een op maat gesneden ontwikkeltraject waarmee je jouw kennis en vaardigheden op diverse gebieden verder ontwikkelt.

Je ontvangt een volledig salaris van circa € 40.000.- per jaar aangevuld met een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij Gasunie werk je binnen een sterk innoverend bedrijf met ICT, besturingstechniek en werktuigbouw op het hoogste niveau. We werken veel in teams aan onze vraagstukken, onze assets zijn over heel Nederland verspreid en last but not least bieden we je de potentie om je te ontwikkelen tot specialist of manager.

Interview Johan Douma

Johan Douma is sinds september 2014 aan het werk bij Gasunie als management trainee.
 

Lees zijn interview

Interview Sander Weitkamp

Sander Weitkamp werkt sinds 3,5 jaar bij Gasunie. Eerst als management trainee en daarna als operationeel coördinator op het installatiecluster Zuidwending.

Lees zijn interview

Interview Pieter Smith

Pieter Smith is in 2010 bij Gasunie in dienst gekomen als trainee.

 

Lees zijn interview

Informatie over solliciteren

Op dit moment hebben we geen vacatures voor trainees. We verwachten in het voorjaar van 2018 te werven voor de lichting van september 2018.

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen