Storing gaslevering Schalkhaar

Groningen

In de buurt van Schalkhaar (Overijssel) heeft zich vandaag een gasstoring voorgedaan bij een leveringsstation in het landelijke gasnet van Gasunie, waardoor een deel van de huishoudens in Schalkhaar momenteel niet over gas kan beschikken. Het betreft huishoudens in het gebied van de regionale netbeheerder Enexis. De storing op het Gasunie-leveringsstation zelf is inmiddels verholpen, zodat Gasunie de levering kan hervatten zodra Enexis daartoe het signaal geeft. De storing heeft geen gevaar rond de Gasunie-leveringslocatie opgeleverd. Naar de oorzaak wordt onderzoek verricht.

Netbeheerder Enexis onderneemt samen met de gemeente en de betrokken hulpdiensten actie om de levering veilig en zo snel mogelijk te hervatten. Gasunie ondersteunt waar nodig. Enexis adviseert de huishoudens uit voorzorg de gaskraan dicht te draaien. Meer informatie over heraansluiting is te vinden op de website van Enexis.

Deel deze pagina:

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen