Dit is de Gasunie persservice, het speciale mediagedeelte van de Gasunie-website. Hier vindt u onder meer de laatste persberichten, publicaties en kunt u in contact komen met de afdeling persvoorlichting van Gasunie.

Contact met persvoorlichting

De woordvoerders van Gasunie maken onderdeel uit van de afdeling Corporate Communications van Gasunie en zijn gevestigd in het hoofdkantoor te Groningen. De persvoorlichters proberen u tijdig van informatie te voorzien. Daarnaast beantwoorden ze mediavragen over de strategie van Gasunie en geven ze toelichting op verschillende Gasunie-projecten en actuele werkzaamheden.
De afdeling Persvoorlichting is altijd bereikbaar via pers@gasunie.nl

Opening Nord Stream Download: lo-res | hi-res
Opening Nord Stream
Download: lo-res | hi-res
Opening Gate terminal Download: lo-res | hi-res
Opening Gate terminal
Download: lo-res | hi-res

Video materiaal

Gasunie beschikt over footage in verschillende formaten ter ondersteuning van een nieuwsitem. Bij belangstelling kunt u contact opnemen met Gasunie via pers@gasunie.nl.

Bezoek ook het YouTube-kanaal van Gasunie.

Crossing borders in energy (Nederlands)

Crossings borders in energy

Bouwen aan een betrouwbaar netwerk

Bouwen aan een betrouwbaar netwerk

The clear task of natural gas.wmv

The clear task of natural gas

Gasunie_kruist_Westerschelde_met_recordboring_20091104.wmv

Gasunie kruist Westerschelde met recordboring


De persservice is uitsluitend bedoeld voor de media. Voor algemene of commerciële vragen over Gasunie kunt u contact opnemen met Gasunie via ons algemene telefoonnummer: (050) 521 91 11 of per e-mail info@gasunie.nl.

Meer Gasunie ...

Hieronder vindt u een overzicht van andere websites van Gasunie. Op deze websites staat onder andere meer informatie over de verschillende projecten en deelnemingen van Gasunie. Met de zoekfunctie in deze website kunt u ook onderstaande websites doorzoeken.

Zoek binnen Gasunie-websites

Verbergen